Skip to main content

Palvelut

Partner4People on monipuolinen HR-kumppani yrityksesi vaihteleviin tarpeisiin.

Väliaikainen HR-partneri

Väliaikainen HR-partneri on hyvä valinta, kun yrityksessänne tarvitaan kokenutta henkilöstöjohtamisen osaajaa tilanteessa, jossa ei ole järkevää palkata ketään vakituisesti tai määräaikaisesti tehtävään. Äkillinen tilanne saattaa vaatia nopeaa ja joustavaa ratkaisua, jolloin asiakkaan tarpeen mukaan mitoitettu väliaikainen HR-partneri on toimiva ratkaisu.

HR-partneri on mahdollista saada niin strategisiin kuin operatiiviseen henkilöstöasioiden hoitamiseen. Kokeneella HR-partnerilla on kyky ottaa erilaiset tilanteet ja projektit nopeasti haltuun ja priorisoida liiketoiminnan kannalta oleellisimmat tehtävät.

HR-partneri kasvuyritykselle

Kasvaessaan yritykselle syntyy mm. erilaisia lakisääteisiä velvoitteita henkilöstöasioiden hoitamisen suhteen. Henkilöstömäärä saattaa kuitenkin olla vielä sen verran pieni, että oman HR-asiantuntijan palkkaaminen ei ole järkevää.

Kokenut HR-partneri auttaa yritystä varmistamaan, että liiketoiminta täyttää kaikki henkilöstöön liittyvät vaatimukset. Samalla kokenut HR-partneri luo kasvuedellytyksiä hyvälle henkilöstöjohtamiselle sekä työnantajamielikuvan kehittämiselle.

Työyhteisösovittelu

Aina välillä työyhteisöissä ajaudutaan ristiriitatilanteisiin, joissa ulkopuolisen sovittelijan käyttö tulee tarpeelliseksi. Työyhteisösovittelu on vuorovaikutteinen tapa puuttua työyhteisön ristiriitatilanteisiin. Sovittelun avulla on mahdollista selvittää ristiriitoja, parantaa työilmapiiriä sekä oppia parempia vuorovaikutustaitoja.

Ammattitaitoisen sovittelijan avulla työyhteisö pääsee kohtaamaan ristiriidat turvallisessa ympäristössä ja samalla varmistetaan, että ongelmapuheen sijaan keskustelu on tulevaisuusorientoitunutta ja siinä keskitytään ongelmien sijaan ratkaisuihin.

Työyhteisösovittelua teen osana Sovittelutoimisto TySon upeaa sovittelijatiimiä.

Jokainen toimeksianto lähtee liikkeelle yhteisestä kartoituskeskustelusta ja toimeksianto räätälöidään palvelemaan asiakkaan sen hetkistä tarvetta.

Ota yhteyttä