Skip to main content

Partneri

Sanna Repo

Tietoa minusta

Olen Sanna Repo, kokenut monipuolisen taustan omaava HR-ammattilainen sekä asiantuntijayrittäjä perustamassani yrityksessä Partner4People Oy.

Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan erilaisissa operatiivisissa ja strategisissa HR tehtävissä. Olen ammentanut kokemusta eri toimialoilta, toimintaympäristöistä sekä erilaisista organisaatioista niin kotimaisessa kuin myös kansainvälisessä ympäristössä. Erittäin vahva tausta itselläni on tuotannollisista organisaatioista, joiden parissa olen työskennellyt suurimman osan HR-urastani. Vuosien saatossa olen myös tukenut eri johtoryhmiä HR-roolissani.

Minulle on tuttua työtehtävissäni liikkua joustavasti erilaisten operatiivisten ja strategisten HR-tehtävien välillä ja pidän erityisesti siitä, että tehtävät vaihtelevat ja haastavat itseäni päivittäin. Toimeksiannoissa pystyn hyödyntämään laajaa HR-osaamistani ja verkostojani sekä kokemustani erilaisista organisaatioista. Lisäksi käytössäni on erilaisia työnohjauksellisia ja fasilitoivia työmenetelmiä.

Haluan myös jatkuvasti kehittää omaa osaamistani, mitä teen sekä kouluttamalla että kouluttautumalla. Aktiivinen verkostoituminen sekä itsensä kehittäminen ovat minulle keino päästä vuorovaikutukseen toisten ammattilaisten kanssa. Tämä on itselleni myös yksi tapa korvata yksinyrittäjältä puuttuva työyhteisön tuki.

  • Kauppatieteiden maisteri, Turun kauppakorkeakoulu 2001
  • Työnohjaaja ja prosessikonsultti, Turun yliopiston Brahea keskus 2019
  • Sertifioitu Narrative Big Five -professional 2021
  • Työyhteisösovittelija 2022

Tarkempaan työ- ja koulutushistoriaani pääset tutustumaan LinkedIn profiilini kautta